Piri Reis’ten 5 Türkiye Birinciliği

Piri Reis Kolejinde TEOG sınavına giren öğrencilerin 5’i, bütün soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.Piri Reis Kolejinde TEOG sınavında giren 46 öğrenciden 5’i, bütün soruları doğru cevapladı. Okulun 2 öğrencisi...

Piri Reis’ten 5 Türkiye Birinciliği

Piri Reis Kolejinde TEOG sınavına giren öğrencilerin 5’i, bütün soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Piri Reis Kolejinde TEOG sınavında giren 46 öğrenciden 5’i, bütün soruları doğru cevapladı. Okulun 2 öğrencisi bir yanlış, 8 öğrencisi 2 yanlış, 5 öğrencisi de 3 yanlış cevap verdi. Koleji Müdürü Ömer Doğan; TEOG’daki başarıyı okul, öğrenci, veli ve öğretmenlerin ortak çalışması olarak değerlendirdi. 8.sınıf TEOG-1 sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, geleneğin bozulmadığını kaydetti. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Doğan; “ Çocuklarımızın almış olduğu başarı ile sadece kendileri değil aileleri ve öğretmenleri de bu sevinci yaşamıştır.  Sistemli çalışmanın, profesyonel bir desteğin ve en önemlisi aile desteğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Eğitim öğretim alanındaki başarıların yanında spor, kültür, sosyal ve diğer alanlarda da başarılar elde ettiklerini belirten Doğan,  “Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, uyum içerisinde eğitim ve öğretim yapıyorlar. Okul olarak sadece eğitim ve öğretimde değil, diğer alanlarda da öğrencilerimizi yetiştirmek için çalışıyoruz.

Okulumuz her yıl başarısını arttıran bir kurum. Bu başarı, disiplinli çalışmak ve başarmak için çalışmanın bir ürünüdür. Başarıda katkısı olan öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.