Piri Reis’te diş taraması yapıldı

Piri Reis Eğitim Kurumları Ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle  Dr. Doruk Alp ve Dr. Burak Alp öğrencilere dişlerini doğru bir şekilde nasıl fırçalamaları gerektiğini seminerle anlattı.Okul Müdür Yardımcısı Ümit...

Piri Reis’te diş taraması yapıldı

Piri Reis Eğitim Kurumları Ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle  Dr. Doruk Alp ve Dr. Burak Alp öğrencilere dişlerini doğru bir şekilde nasıl fırçalamaları gerektiğini seminerle anlattı.

Okul Müdür Yardımcısı Ümit Tekin , "Eğitim her insan için gerekli ve önemlidir. Eğitimin temel amaçlarından biriside milletin tüm fertlerini bedenen, zihinsel, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip kişiler olarak yetiştirmektir, bundan dolayı öğrencilerin eğitimleri kadar sağlıklarıyla da yakından ilgileniyoruz” dedi.

Tekin, öğrencilerin iyi bir şekilde eğitim almasının sağlıklı olmasına bağlı olduğunu vurgularken; “ Çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak bilgilendirilmesini ve varsa problemlerinin küçük yaşta çözülmesini amaçlıyoruz. Bunun için her yıl öğrencilerimize seminerler düzenliyor ve dişlerini kontrolden geçiriyoruz. Çocuklarımıza diş fırçalama alışkanlığı küçük yaşlardan itibaren kazandırılmalıdır. Bu konuda en büyük görev anne-babalara düşmektedir. Sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir toplum için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız" dedi.

Okul Müdürü Ömer Doğan ise “ Biz Piri Reis Eğitim Kurumları olarak “Mutlu insanların yaşadığı daha güzel bir dünya için çalışıyoruz” dedi. Doğan; “Yaşamak güzel bir duygudur. Fakat sağlıklı yaşamak daha da güzel bir duygudur. Bu yüzden çocuklar için çok önemli olan ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme semineri verildi. Bu örnek bir uygulamadır. Bunun gibi örnek uygulamaları yapmaya devam edeceğiz”. Diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.