Piri Reis Koleji, eğitim öğretimi 91 madalya ile kapattı

Muğla'da dört yıl önce faaliyete giren Özel Piri Reis Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ulus ve uluslar arası düzeyde katıldığı bilimsel, sanatsal ve sportif yarışmalarda büyük başarıya imza attı. Ukrayna, Endonezya,...

Piri Reis Koleji, eğitim öğretimi 91 madalya ile kapattı

Muğla'da dört yıl önce faaliyete giren Özel Piri Reis Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ulus ve uluslar arası düzeyde katıldığı bilimsel, sanatsal ve sportif yarışmalarda büyük başarıya imza attı. Ukrayna, Endonezya, Kenya ve Nijerya'da yapılan uluslar arası yarışmalarda 33, ulusal 13, bölge bazında 45 olmak üzere toplam 91 altın, bronz ve gümüş madalya kazandı.

Muğla'da dört yıl önce faaliyete giren Özel Piri Reis Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ulus ve uluslar arası düzeyde katıldığı bilimsel, sanatsal ve sportif yarışmalarda büyük başarıya imza attı. Okul Müdürü Nuri İleri, başarılı öğrencin katılımıyla yılsonu değerlendirme toplantısı yaptı. Sosyal sorumluluk projeleri dışında ulusal ve uluslar arası düzeyde yapılan yarışmalarda bu yılda çok iyi bir başarı sergilediklerini anlatan İleri, "Dört yıl önce okulumuz eğitim öğretime başlarken, 'Eğitim artık eskisi gibi olmayacak' sloganı ile başlamıştık. Geçen yıl 56 madalya kazanmıştık. Bu yılda başarımızı neredeyse ikiye katlayarak bölgesel, ulusal ve uluslararası yarışmalarda 91 madalya ile eğitim öğretim dönemini kapatacağız." dedi.

İleri, elde edilen başarıların hiçbir zaman tesadüfi olmadığının altını çizerek, "Öğrencilerimiz spor, sanat, bilim, proje bazında olmak üzere ulusal ve uluslar arası tüm kategorilerde yarışmalara katılıyor. Bu eğitim öğretim döneminde aldığımız ödüllerde öğrencilerimizin gayretinin bir ürünüdür. Bu yıl ayrıca öğrencilerimizin bilimsel ve proje olimpiyatlarının yanında sportif ve sanatsal yarışmalarda da başarılarını görme fırsatı yakaladık. Kurum olarak ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizin sadece derslerde matematikte, fende değil, aynı zamanda sanat ve sportif dallarda da hayata dair ne varsa onun içinde bulunması gerektiğini hem amatör hem profesyonel alanda gayretlerini ortaya koyup, başarılarını sürdürmesi gerektiğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.