Pınarbaşında su seviyesi en üste çıktı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan, tarihi ve doğal güzelliği ile en ilgi çeken yerlerden biri olan Bozüyük Pınarbaşı Ahmet Yüksel Tesislerinde su seviyesi son yılların en üst seviyesine çıktı. İşletmeciler bariyerlerden...

Pınarbaşında su seviyesi en üste çıktı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan, tarihi ve doğal güzelliği ile en ilgi çeken yerlerden biri olan Bozüyük Pınarbaşı Ahmet Yüksel Tesislerinde su seviyesi son yılların en üst seviyesine çıktı. İşletmeciler bariyerlerden taşan suyu ayrı kanallara akıtarak taşkını önlüyor. 950 yıllık çınar ağacı, Pınarbaşı’nın en büyük sembollerinden biri olurken, ördekler ve kazlar ise Pınarbaşı Tesisleri’nin adeta maskotu gibiler.

Suların doyumsuz güzellikte  aktığı bu tesisin havuzlarında yüzen ördekler ve yavruları gelen tüm konukların ilgi odağı oluyor. Ayrıca Bozüyük Beldesi’nde birçok binanın tarihi dokusunu hala koruması, tarihi Kanuni Camii’nin bulunması ve burada birçok dizi çekilmesi de önemli bir etken.

Kış aylarında bulunmamıza rağmen ilgi odağı olmaya devam eden Bozüyük Pınarbaşı Ahmet Yüksel Tesislerine gelen müşteriler; “Doğal güzelliği ve verilen hizmet ile burası gerçekten harika bir yer! Burayı çok seviyoruz ve onun için de sık sık geliyoruz” dediler.

İşletme sahipleri; “Tesislerinde su seviyesi son yılların en üst seviyesine çıktı. Bariyerlerden taşan suyu ayrı kanallara akıtarak taşkını önlüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda sular çok azalında zor günler geçirmiştik. Yağışların bol olması suları en üst seviyeye çıkardı. Sezondan çok umutluyuz. İşletmemizde tarihi çınar ağacı ve ördekler en çok ilgi gören varlıklar. Başka hayvanlarımız da var; tavus kuşu, tavşan, köpek, balık ve bıldırcınlar. Tabi ki bol suyuyla, Pınarbaşı genel olarak da göze hoş gelen bir yer, bizler de müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dediler.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.