Perulu Anamile Müslümanlığı seçti

Peru’dan tatil için Marmaris’e gelen Anamile Del Pılar Ramos Trıgoso, Marmaris’te tanıştığı Türk erkek arkadaşı ile evlilik hazırlığı yaparken, İslam dinini araştırdıktan sonra Müslüman olmaya karar verdi.Perulu Anamile...

Perulu Anamile Müslümanlığı seçti

Peru’dan tatil için Marmaris’e gelen Anamile Del Pılar Ramos Trıgoso, Marmaris’te tanıştığı Türk erkek arkadaşı ile evlilik hazırlığı yaparken, İslam dinini araştırdıktan sonra Müslüman olmaya karar verdi.

Perulu Anamile Del Pılar Ramos Trıgoso, Marmaris’e tatile geldiğini ve Marmaris’te adını açıklanmak istemediği bir Türk genciyle tanışıp arkadaş olduğunu, önümüzdeki günlerde evlenmeyi düşündüklerini söyledi. Marmaris Müftülüğünde gerçekleştirilen törende Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz çevirmen ve iki şahidin hazır bulunduğu tören sonrası Perulu Anamile Del Pılar Ramos Trıgoso, Zeynep adını aldı.

Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz Müslümanlığı seçen Perulu vatandaşa çeşitli dillere çevrilmiş Kuran-ı Kerim hediye etti. 2012 yılında Marmaris Müftülüğüne başvurup Müslümanlığı seçen 12 kişi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.