Perdeler açıldı

Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Nebi Uslu Tiyatro Şenliği 5. Kez perdelerini açtı.Milas Belediyesi tarafından ilçedeki tiyatronun gelişmesi ve tiyatronun ilçedeki gelişiminde büyük katkıları bulunan Nebi Uslu’nun...

Perdeler açıldı

Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Nebi Uslu Tiyatro Şenliği 5. Kez perdelerini açtı.

Milas Belediyesi tarafından ilçedeki tiyatronun gelişmesi ve tiyatronun ilçedeki gelişiminde büyük katkıları bulunan Nebi Uslu’nun isminin yaşatılması için düzenlenmeye başlanılan Nebi Uslu Tiyatro Şenliği, Milas Anadolu Lisesi tarafından sahnelenen Davetsiz Misafir isimli oyun ile perdelerin 5. kez açtı.

Etkinliğin başlangıcında kısa bir konuşma yapan Milas Belediyesi Kültür Sanat Birimi Sorumlusu Ersin Yeniceli, şenliği tüm Milaslıların desteğiyle 5. Kez düzenlemenin keyfini yaşadıklarını söyledi. Şenlik boyunca okulların hazırladıkları oyunları sergileyeceğini kaydeden Yeniceli, “Etkinliğimizin son bölümünde ise Kıyı Ege Tiyatrolar Birliği toplantısını ilçemizde gerçekleştireceğiz. Toplantımıza 30 civarında tiyatro topluluğunun temsilcileri katılacak. Bu güzel organizasyonumuzun ilk günün de bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.