“Parti değil, Fethiye Meclisi yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yaklaşan yerel seçimler öncesi herkesin merakla beklediği belediye meclisi hakkında düşüncelerini canlı yayında Fethiyeliler ile paylaştı. Belediye Meclisiyle ilgili merak edilen soruları...

“Parti değil, Fethiye Meclisi yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yaklaşan yerel seçimler öncesi herkesin merakla beklediği belediye meclisi hakkında düşüncelerini canlı yayında Fethiyeliler ile paylaştı. Belediye Meclisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Saatcı, yine her dönem olduğu gibi parti farkı gözetmeksizin her kesimden vatandaşlar ve kanaat önderlerinden oluşacak bir Fethiye Meclisi yapacağını söyledi. Saatcı, “Beni şimdiye kadar parti rozetiyle gören var mı? Biz yerel yöneticiyiz. Mecliste de parti değil, Fethiye meclisi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Meclisi’nin her dönem olduğu gibi parti farkı gözetmeksizin her kesimden vatandaşların olacağını söyledi. Kanal F ekranlarında konuşan Başkan Saatcı, “İlk dönem hariç ben 2004’de de Fethiye Meclisi yaptım. 2009’da da yaptım. Biz yine Fethiye Meclisi yapacağız. Parti meclisi yapmayacağız. Bir bakın bizim meclisimize her siyasi partiden arkadaş var. Doğrusu da budur! Siz beni hiç parti rozetiyle gördünüz mü? Biz yerel yöneticiyiz. Yerel ile geneli birbirine karıştırmayacağız. Halk burada kendisini yönetecek adamı seçiyor. Biz herkesi kucaklayacak yaptığı işte başarılı aile hayatı düzgün siyasi görüşü ne olursa olsun her siyasi görüşün içimizde yer alacağı bir meclis yapacağız herkese kapımız açık” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.