Parklara çirkin saldırı

Fethiye Belediyesi tarafından halkın kullanımına sunulan park ve yeşil alanlardaki oyun grupları, bitkiler ve çitler bilinmeyen kişiler tarafından kırılarak sokağa atıldı.Fethiye Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından...

Parklara çirkin saldırı

Fethiye Belediyesi tarafından halkın kullanımına sunulan park ve yeşil alanlardaki oyun grupları, bitkiler ve çitler bilinmeyen kişiler tarafından kırılarak sokağa atıldı.

Fethiye Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında Fethiye’de bulunan 15 mahalleye çok sayıda park ve yeşil alanlar yapılırken, geçtiğimiz günlerde Taşyaka Mahallesi'nde Saruhan Parkı, Patlangıç Mahallesi'nde Gazi Ali Tellal Parkı ve Tuzla Mahallesi'nde Celal Bayar Parkı'na kimliği belirsiz kişiler tarafından çirkince saldırılar düzenlendi. Çitler kırıldı ve oyun gruplarına zarar verildi. Kırılan çitler parklarda bulunan bitkilerin üzerine atılarak yeşil alanlara da zarar verildi.

Fethiye Belediyesi Park Bahçe Müdürü Durmuş Sazcı, “Biz bu çirkin olaylardan dolayı üzülüyoruz. Konu ile ilgili zarar gören parklarımızda tadilat çalışmaları başlatıldı. Bunu yapan kişiler ile ilgili de İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunduk. Halkımızın da bu tür olaylar sırasında Emniyet veya Zabıta Müdürlüğümüze ulaşmalarını istiyoruz. Bizim belediye olarak amacımız çocuklarımızın en güvenilir şekilde parklarda aileleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlamaktır. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.