Parke döşemeleri çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesince başlanılan Kötekli Mahallesi parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş geçtiğimiz günlerde Kötekli mahallesini ziyaret ederek, hem yol çalışmalarını...

Parke döşemeleri çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesince başlanılan Kötekli Mahallesi parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş geçtiğimiz günlerde Kötekli mahallesini ziyaret ederek, hem yol çalışmalarını inceledi, hem de vatandaşlar ile bir araya geldi.

Parke Taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümüş, “Kötekli Mahallemizdeki parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Öğrenci kardeşlerimiz gelmeden ihtiyaç olan sokakların parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan 281. Sokağın parke taşı döşeme çalışması tamamlandı. Hedefimiz de 24 sokağın parke taşı döşeme çalışması daha var. Buda yaklaşık 30 bin metre kare kaplama işine tekabül ediyor. Fen İşleri Müdürümüz Onur Necip Uslu ve ekibi gece gündüz çalışarak, Kötekli mahallesinin sokaklarını eylül ayına kadar yetiştirmeye çalışıyorlar” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver daha sonra Kötekli Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Baydur’u ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası mahalleliler ile bir araya gelen Başkan Gümüş vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Kötekli Mahallesi vatandaşlarını tek tek dinleyen Başkan Gümüş ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirtti.  

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.