“Paket bir utanç vesikasıdır”

Hükümet tarafından hazırlanan Demokratikleşme Paketi’ne tepki gösteren Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, “ Paket her haliyle milletimiz adına bir utanç vesikasıdır” dedi.Çeşitli tartışmalara neden olan...

“Paket bir utanç vesikasıdır”

Hükümet tarafından hazırlanan Demokratikleşme Paketi’ne tepki gösteren Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, “ Paket her haliyle milletimiz adına bir utanç vesikasıdır” dedi.

Çeşitli tartışmalara neden olan Demokratikleşme Paketi açıklanması ile birlikte büyük tepkilere neden oldu. Bir değerlendirme yapan Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Cemil Gündüz, “Bir defa bu paket demokratikleşme adı altında  hazırlansa da, usul ve esas bakımından anti demokratik olup, demokrasinin ruhu ve asıl manasıyla çelişmektedir.Demokratikleşme paketi hazırlanmıştır, ama kimsenin fikri sorulmamıştır.” Dedi.

Demokratikleşme Paketinin hazırlanış sürecinde İktidar Partisinin milletvekillerinin bile haberinin olmadığını ileri süren Gündüz; “Şimdi sizlere soruyorum, bu özgürlüğe susayanlar kimlerdir? Ve açıklanan paketten yüzü gülecek, içten içe sevinecek bölücü zümre ve küçük bir azınlık dışında kaç kişi vardır? Türk milleti inim inim inlerken, elindeki avucundakini borca ve hayat pahalılığına teslim etmişken, üstelik kimliği hedef alınmışken kimin sevinecek ve havalara uçacak hali kalmıştır?” diye konuştu.

“Türk’üm demek suç haline geldi”

“Hükümetin hazırladığı yasalar ve uygulamalarla Türk’üm demek bile suç haline geldi” diyen Gündüz, şunları söyledi: “Başbakan Erdoğan’ın “demokratikleşme paketi” adı altında açıkladığı maddelerden birisi de “Andımızın” kaldırılması olmuştur.

Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir.  Çünkü andımızın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim, Türk düşmanları olmuştur.

Başbakan Erdoğan ve onun zihniyetindekilere soruyorum, her sabah yavrularımızın, Türk’üm demelerinin, doğruyum diye haykırmalarının, çalışkanım diyerek seslenmelerinin neresinden rahatsız olmuşlardır?Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır.Türk yurdunda “Türk’üm” demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır.

Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır.

“Varlığını Türk’ün varlığına armağan eden” Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir!”

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.