Özyer’den, Ormanspor’a destek

AK Parti Muğla 1.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer beraberinde Muğla Milletvelkili Adayı Yelde Erol Gökcan, İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve geniş bir partili grupla, Muğla’nın tek basketbol...

Özyer’den, Ormanspor’a destek

AK Parti Muğla 1.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer beraberinde Muğla Milletvelkili Adayı Yelde Erol Gökcan, İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve geniş bir partili grupla, Muğla’nın tek basketbol temsilcisi Muğla Ormanspor’u ziyaret etti. Özyer;” Muğla Ormanspor ilimizi önemli bir alanda fedakarca temsil ediyor. Bizde üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

Basketbol 3.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Kulübünün Başkanı Vedat Dikici, 2.Başkanı Asli Yapmış ve Genel Menajer İlker Cömert’in hazır bulunduğu ziyarette, basketbolun çok önemli bir spor olduğunu söyleyen AK Parti Muğla 1.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer; “Amerika’da Hidayet’in NBA’deki maçlarını seyrederdim. Panayır havasında ailelerin çocukları ile gittikleri muhteşem ortamlar.Yeni salonumuzun bitmesi ile ilimizin tek basketbol takımı olan Ormanspor ilede aynı havayı yakalayacağımıza inanıyorum.Bu konuda üzerimize düşen neyse fazlası ile yapacağız.” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Hem Spor Genel Müdürü hemde orman Genel Müdürü ile görüşmeler yaparak destek sözü aldığını belirterek; “Ormansporumuzu üst liglerde görmek istiyoruz” dedi.

Daha sonra Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, Özyer’e Hasan Özyer yazılı 48 numaralı forma ve top hediye etti.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.