ÖZYER VE ÖZTÜRK, ÜNİVERSİTE İÇİN YENİ ÖDENEK ÇIKARDI

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin bazı bölümlerinin bakım ve onarımı için harcanmak üzere Kalkınma Bakanlığı’ndan 2.000.000 TL ödenek çıkardıklarını...

ÖZYER VE ÖZTÜRK, ÜNİVERSİTE İÇİN YENİ ÖDENEK ÇIKARDI

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin bazı bölümlerinin bakım ve onarımı için harcanmak üzere Kalkınma Bakanlığı’ndan 2.000.000 TL ödenek çıkardıklarını söyledi.

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ile birlikte Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı makamın ziyaret etti. Muğla’ya yapılan yatırımların gündeme geldiği Kalkınma Bakanlığı’ndaki ziyaret sırasında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne yapılması planlanan bakım ve onarım konusu da gündeme geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bugüne kadar yapılan yatırımlardan söz eden Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, üniversitenin her alanda gelişip büyüdüğünü ve örnek bir üniversite haline geldiğini vurguladı. Bu arada Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, her alanda yatırımların sürdürüldüğüne işaret ederken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar da üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda aranan seçkin mezunlar yetiştirdiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.