Özyer: Parti ayrımı yok, proje getirsinler

AK Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, seçim çalışma ve ziyaretlerini Yatağan’da sürdürdü.   Özyer, “Parti ayrımı yapmıyorum Belediyeler proje getirsin yardımcı olayım her şey Muğla için”...

Özyer: Parti ayrımı yok, proje getirsinler

AK Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, seçim çalışma ve ziyaretlerini Yatağan’da sürdürdü.   Özyer, “Parti ayrımı yapmıyorum Belediyeler proje getirsin yardımcı olayım her şey Muğla için” dedi.

Önce seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Özyer, ardından beraberinde İlçe Başkanı Ali Tekin, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve partililerle Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet etti, esnafları ziyaret etti. Özyer,   daha sonra  Mahalle ziyaretlerinde bulundu ve kahve sohbetleri düzenledi.

Özyer, yaptığı açıklamada; “İl genelinde çalışmalarımız devam ediyor 7 Haziran’dan sonra hizmetlere devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Bakanımız Nihat Zeybekçi gelecek birlikte de bir takım toplantılar yapacağız.  Muğla’mızın özellikle Yatağan’ın çözülmesi gereken sorunları var. Yatağan- Milas karayolu bu yıl tamamlanacak, Adliye binası yapılacak. Arsasını Belediyenin temin ettiği Sağlık Meslek Lisesi yapılacak. METEM’in eksikleri giderilecek. Adliye Sarayı yapılacak. Ben parti ayrımı yapmıyorum Yatağan Belediye Başkanına ziyaret edip proje getir yardımcı olayım dedim. Amacım Muğla’ya hizmettir. Bu hizmetlerin yapılması için Belediye Başkanı ve İlçe Başkanına görev düşüyor.  Proje üretecekler biz yapacağız. Daha önce Anap ve AK Partide Vekillik yaptım bir süre ara verdim şimdi yeniden görev düştü.”dedi.

Özyer, aynı günün akşamı da Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesinde kahve toplantısı yaparken, burada da yapacağı hizmetleri anlattı, sorunları dinledi. Buradaki toplantıya Kavaklıdere  Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan da  katıldı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.