Özyer: Kadınların siyasete ilgisi artıyor

AK Parti, seçimler öncesi 2 kadın adayı ile dikkat çekerken,  mahalle toplantılarına kadınlarda yoğun ilgi gösteriyor.7 Haziran Genel seçimleri için kadın olarak Muğla'da Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan'ı aday gösteren...

Özyer: Kadınların siyasete ilgisi artıyor

AK Parti, seçimler öncesi 2 kadın adayı ile dikkat çekerken,  mahalle toplantılarına kadınlarda yoğun ilgi gösteriyor.

7 Haziran Genel seçimleri için kadın olarak Muğla'da Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan'ı aday gösteren AK Parti, bunun karşılığı olarak aynı ilgiyi kadınlardan görüyor. Bugüne kadar Muğla'nın bütün ilçelerini karış karış gezen milletvekili adaylarının düzenlediği toplantılara kadınlarda yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle köyden mahalleye dönüşen yerlerde, çocuklarını da alıp gelen bayanlar, iki kadın aday gösterilmesinden dolayı yöneticilere teşekkür ediyorlar.

Buna örnek durum Milas'ın Kıran Mahallesi'nde yaşandı. Mahalle'de nerdeyse bütün evlerdeki kadınlar Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan'ın katıldığı toplantıya iştirak ederek, konuşmaları dinlediler. Ayrıca kadın aday olmasından dolayı İl ve İlçe yöneticilerine teşekkür ettiler.

Bu durum karşısında oldukça duygulanan Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan, kadınlarla uzun süre sohbet etti. AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan "Yıllarca siyasetin içinde olan bir bayan olarak kadınların ilgisi beni çok mutlu ediyor. Kıran'da bu özel köylerimizden birisi. Her seçimde kadınların ilgisi çok güzel oluyor. Bu dönem her yerde kadın adaylara ilgi çok güzel. Ben daha çok kadın siyasetçilerin yetişmesini diliyorum" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer de; "Bayanların ilgisi bazı köylerde var. Bayanlarımızda siyasete ilgi duyuyorlar ve çok memnuniyet verici. Keşke her yerde her belde de bayanlarımız bu şekilde ilgi gösterse, dinlese, katkıda bulunsa.Bayanlarımızın siyasetle ilgilenmesi çok önemli. Bayanlarımızın bu şekilde dinlemeye gelmesi bizi çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.