Özyer: Görevimizi en iyi şekilde yerine getiririz

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer beraberinde diğer Muğla Milletvekili Hasan Kökten, İl Başkanı İhsan Küreci olduğu halde Yatağan AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerle uzun...

Özyer: Görevimizi en iyi şekilde yerine getiririz

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer beraberinde diğer Muğla Milletvekili Hasan Kökten, İl Başkanı İhsan Küreci olduğu halde Yatağan AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerle uzun süre sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Partililere kendisine verdikleri destek ve seçimde yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Hasan Özyer; “Tecrüeli bir siyasetçi olarak sizleri her fırsatta ziyaret edeceğimi söylemiştim. Tek başımıza iktidar olamadık ancak en büyük parti yine biz olduk. Seçmenin kararına saygı duyuyoruz. Umarım kısa zamanda bir hükümet kurulur. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam eder. AK partisiz bir hükümet olmaz. Bu güne kadar ne dediysek onu yaptık. Bundan sonrada en iyi şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Bizler halkımızın hizmetkârıyız.”dedi.

Partililere seçim çalışmalarında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden İl Başkanı İhsan Küreci de; “ Biz görevimizin başındayız. İnşallah bir hükümet kurulur kurulmaz erken seçim olursa hepimiz yine üzerimize düşeni yaparız” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.