Özyer, 21 mahalleyi dolaştı

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları ilçe ilçe seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarını Menteşe İlçesi'nde devam ettiren Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan...

Özyer, 21 mahalleyi dolaştı

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları ilçe ilçe seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarını Menteşe İlçesi'nde devam ettiren Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan 2 günde 21 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettiler.

Ak Parti Milletvekili Adayları Muğla'da 1.parti çıkma hedefiyle seçim çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürüyorlar. Adaylar Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yavuz Demir, Muhittin Kayabaş ve Yelda Erol Gökcan ilçe ilçe mahalle ziyaretleri, pazar ve esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla toplantılar gibi çalışmalar yapıyorlar.

Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan Menteşe Mahallesi'nde 2 gün boyunca 21 mahalle ziyaretinde bulunarak adeta rekor kırdılar. Sabah saatlerinden gece saatlerine kadar süren mahalle toplantılarında Muğla'ya kaynak aktarımı, hizmetlerin daha güçlü gelmesi konusunda destek istediler.

Menteşe İlçesi'nin en uzak mahalleleri olan Yemişendere, Gazeller, Yörükoğlu, Taşlı, Avcılar, Kuzluk, Bozyer, Güllüce, Esençay, Çamoluk, Göktepe, Sungur, Pazaryeri, Kıran, Sarnıç, Denizova, Derinkuyu, Yenice, Doğanköy, Dağdibi, Yeşiyurt'a giden miilletvekili adayları muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle toplantılar düzenlediler.

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.