Öztürk’ten, yeni müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Marmaris’te ilk defa düzenlenen Halk Günü toplantısında, ilçeye yönelik hizmet anlamında hayata geçirilecek dev projelerin müjdesini verdi.AK Parti İlçe binasında düzenlenen halk toplantısında...

Öztürk’ten, yeni müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Marmaris’te ilk defa düzenlenen Halk Günü toplantısında, ilçeye yönelik hizmet anlamında hayata geçirilecek dev projelerin müjdesini verdi.

AK Parti İlçe binasında düzenlenen halk toplantısında partililere seslenen Milletvekili Nihat Öztürk , Milletvekili seçildikten sonra geçen 40 günün 30 gününü Muğla’da vatandaşlar ve teşkilat mensupları ile birlikte geçirmekten duyduğu mutluğu ifade ederek , her ay bir ilçede “Halk Günü” yapacaklarını kaydetti.

Toplantıda,Marmaris -Beldibi mahallesindeki Milli Parklar Müdürlüğü’ne ait arsa üzerine yapılması planlanan 400 yataklı devlet hastanesinin arsa devir sözleşmesinin tamamlandığını kaydeden Öztürk, hastane inşaat ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilerek projenin tamamlanacağını belirtti. Hastane binasının yanı sıra söz konusu arazi üzerine sağlık personeli için 26 dairelik birde lojman inşa edileceğini duyuran Öztürk, Marmaris’in hak ettiği modern bir devlet hastanesine en yakın sürede kavuşmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Marmaris’e TOKİ

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’te yaşayan ve hiç evi olmayan dar gelirli vatandaşlara yönelik TOKİ tarafından ev yapılması için girişimde bulunduklarını belirti. Öztürk, turizm kenti Marmaris’te rantın yüksek olması sebebiyle TOKİ evlerinin bazı kesimleri rahatsız edebileceğini fakat ilçede yaşayan dar gelirli kesimin yüksek ev kiraları yüzünden kötü ekonomik şartlarda yaşadığının altını çizdi.

Gençler için Spor Kompleksi

Öztürk, partililerle Marmaris’te yaşayan gençler için yeni projelerin hayata geçirileceği müjdesini de paylaştı. Öztürk, “Gençlerimiz için Marmaris’te spor kompleksleri, gençlik merkezleri, olimpik yüzme havuzları gibi projeler kısa zamanda hayata geçirilecek.Muğla’da yaşayan 950 bin hemşerimize hizmetleri ulaştırırken, siyaset üstü davranacağımızı da sevgili hemşerilerimizin bilmesini istiyorum.” İfadesinde bulundu.

Nihat Öztürk daha sonra ilçeye bağlı çevre mahallerinde vatandaşlarla buluşarak sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.