Öztürk’ten Kocadon’a ziyaret

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Bodrum İlçe Başkanı...

Öztürk’ten Kocadon’a ziyaret

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile Bodrum İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında “Sayın il başkanıma, ilçe başkanıma ve parti yönetim kurulu üyelerime beni ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederim. Meclisin uyumlu çalışması neticesinde 2009 seçimleri sonrası Bodrum'a çok olumlu projeler ile hizmet ettik ve bugün köylerimizi de içine alarak projelerimize hep beraber devam ediyoruz. Artık Bodrum için güçlerin birleşmesi gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımıza, torunlarımıza laik Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet etmek için güçlerimizin birleşeceği doğru yolun Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna inanıyorum. Doksan yıllık tarihine baktığımızda Türkiye Cumhuriyeti'nde tükenmeyen ayakta kalan tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu görüyoruz. Ayrıca ben Cumhuriyet Halk Partisi'ne uzak olan birisi değilim, biz ailecek bu partideniz ve kimseye yabancı değilim. 2009 seçimlerinden sonra meclis üyelerim ile belki de ülkede görülmeyecek kadar uyumlu bir şekilde çalıştık ve meclis toplantılarında yüzde doksan dokuzlara varan oy birliğimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hep beraber Bodrum için daha çok çalışacağız” dedi.

“Bodrum CHP ile devam edecek”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un CHP'ye geçişinden sonra kendisine hayırlı olması dilekleri ile bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk de; “Bugün Sayın Mehmet Kocadon'un partimize üye olmasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hem partimiz için hem de Bodrum için olumlu bir gelişme olmuştur. Sayın Kocadon partimize geçmeden önce CHP'li meclis üyelerimizle uyumlu bir şekilde çalışmıştır. Meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz de Sayın Mehmet Kocadon ile ortak payda Bodrum için beraberce sorunsuz çalışmışlardır. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un partimize üye olmasından sonra tüm CHP'liler olarak Bodrum Yarımadasını en iyi noktaya getirmek için daha çok çalışmalıyız. Köyleri tek tek ziyaret ederek hizmet götüren, aynı şekilde merkezde Bodrum'u modern görüntüye getiren, çalışan, üreten bir belediye başkanı olan Mehmet Kocadon'un CHP'ye geçişi tüm CHP'lileri mutlu etmiştir. Kendisine ve Bodrum'a bu geçişin tekrar hayırlı olmasını diler, önümüzdeki yerel seçimlerde Bodrum'un CHP ile devam etmesini temenni ederim”

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.