Öztürk’ten 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.Mesajında, 1 Mayıs'ın tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri olduğunu belirten AK Parti Muğla İl Başkanı...

Öztürk’ten 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, 1 Mayıs'ın tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri olduğunu belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, 1 Mayıs'ın, Türkiye'de ilk kez AK Parti iktidarında ''Emek ve Dayanışma Günü'' olarak kabul edildiğini ve resmi tatil olarak ilan edildiğini kaydetti. Geçmişte 1 Mayıs'lara hep üzücü olayların damgasını vurduğunu ifade eden İl Başkanı Öztürk, artık bu olumsuzluklara, şiddet olaylarına son verilmesi ve hafızalarda yeni bir sayfa açılması gerektiğinin altını çizdi.

Sivil toplum örgütleri, sendikalar, işçi ve işveren kuruluşlarıyla birlikte bu acı deneyimlerin bir daha tekrarlanmaması için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini de vurgulayan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır. Çünkü 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olmalıdır'' dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.