Öztürk ve Tugay’dan Osmaniye’ye teşekkür ziyareti

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve 2014 Yerel seçimleri AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay Marmaris’in en yüksek köylerinden Osmaniye Mahallesi’ne yerel seçimlerde kendileri verdiği destekten dolayı...

Öztürk ve Tugay’dan Osmaniye’ye teşekkür ziyareti

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve 2014 Yerel seçimleri AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay Marmaris’in en yüksek köylerinden Osmaniye Mahallesi’ne yerel seçimlerde kendileri verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Öztürk  ve beraberindekiler muhtar başta olmak üzere herkese teşekkür ederken mahallelinin dertlerini ve sorunlarını da dinlediler. AK Parti yerel seçimlerde Marmaris Belediye Başkanlığı için 192 oy aldığı mahallede %45 oranında oy almıştı.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Esat Tugay, 2014 Yerel seçimleri Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, Ak Parti Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Yeliz Kışla, Parti Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Şencan ile birlikte Marmaris’in Osmaniye Mahallesi’ne yerel seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette mahallenin yeni muhtarı Mehmet Şahin mahallenin sorunlarını da AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’e aktardı. Muhtar Şahin seçimlerden sonra muhtarlık binasına dahi büyükşehir yasasından dolayı giremediklerini ve köy muhtarlık binasının yarısının büyükşehire devredilmesinden dolayı binanın içine dahi giremediklerini belirtti. Kumlubük mevkiisi ile ilgilide sorunları dile getiren Muhtar Mehmet Şahin başkan Öztürk ve beraberindekilere Osmaniye İçmeler arasına yapılan orman yolu ile ilgilide şükranlarını ve minnetlerini dile getirdiler.

Muhtar Şahin; “Bu Orman yolu köylümüz ve arıcılarımız için çok önem arzediyordu. Sağolsun İl Başkanımız yardımcı oldular. Marmaris orman İşletme Müdürlüğümüz ve Bölge Orman Müdürlüğümüz yolumuzu açtı. Çokta güzel bir yol oldu. Köylümüz istifade edecek kendilerine ve devletimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk; ise “Osmaniye mahallesine ne kadar çok gelsek ne kadar çok teşekkür etsek hep az kalacak. Bu güzel ormanlar içindeki yüksek rakım içindeki dağ mahallemizin partimize gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür etmek için bugün buradayız. Onlar bizim için çok değerli ve önemli. Bizlere verdikleri destek bizler için bir sonraki seçimlere çalışma azmi veriyor. Onların sorunları bizim sorunlarımız. Yeni bir muhtarımız seçildi bu köyde. Biz iktidar temsilcileri olarak onların her zaman yanındayız. Onların sorunları bizim sorunumuz derdimiz. Biz halka hizmet için varız” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.