Öztürk: Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, 27 Ağustos’ta yapılacak olan Ak Parti 1. Olağanüstü kongresi öncesi gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu toplantısında Türkiye’nin 2023 hedefine emin adımlar ile ilerlediğini açıkladı....

Öztürk: Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, 27 Ağustos’ta yapılacak olan Ak Parti 1. Olağanüstü kongresi öncesi gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu toplantısında Türkiye’nin 2023 hedefine emin adımlar ile ilerlediğini açıkladı. Üniversite Atatürk Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen AK Parti İl Divan toplantısına İl Başkanı Nihat Öztürk’ün yanı sıra, İlçe başkanları, kadın ve Gençlik Kolları, büyük kongre delegeleri ve partililer katıldı.

Öztürk, İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, “Tarihimizde ilk defa milletimizin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni bir sayfa açılarak yeni Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na 27 ağustos’ta emanet edilecek. 2012 yılından bu yana Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan iktidarında ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda üretim arttı ve ülkemizin refahı yükseldi. Bu dönemde üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğüne geçildi. 12 yıl içinde AK Parti’ye birçok kumpaslarda bulunuldu, engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri yapıldı. Milletimizin bize verdiği güç ile bütün bu oyunlar bozguna uğradı. AK Parti ‘Ben’ diyenlerin değil, ‘Biz’ diyenlerin partisidir. İşte bu nedenle milletimiz 2002 yılından bu yana bize her seçimde güvenoyu vermiştir. 27 Ağustos’ta yapılacak AK Parti 1. Olağanüstü kongremizde yeni Türkiye yolunda önemli bir aşama olacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifa ile daha da yükselecektir. Cumhurbaşkanımız ve eski Genel Başkanımızın izinde, yeni Genel Başkan ve Başbakan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu ile Türkiye artık 2023 hedefine daha emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.