Öztürk: Söz vermek değil yerine getirmek önemli

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Yatağan AK Parti İlçe başkanlığında partililerle buluştu. Burada konuşan Nihat Öztürk;” Seçimden önce verdiğimiz sözlerin yüzde 90’nını yerine getirdik söz...

Öztürk: Söz vermek değil yerine getirmek önemli

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Yatağan AK Parti İlçe başkanlığında partililerle buluştu. Burada konuşan Nihat Öztürk;” Seçimden önce verdiğimiz sözlerin yüzde 90’nını yerine getirdik söz vermek kolay sözü herkes verir önemli olan o sözleri yerine getirmektir” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer,  Kavaklıdere ziyeretleri dönüşü Yatağan AK Parti İlçe başkanlığında partililerle buluştu.  İl Başkanı İhsan Küreci ve İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe yöneticileri kadın ve gençli kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda,  İl Başkanı İhsan Küreci ve İlçe Başkanı Ali Tekin’in sunumundan sonra söz alan Nihat Öztürk; “Arkadaşlar seçim öncesi sizlere söz vermiştik  her zaman alanlarda olacağız yaptığımız hizmetleri anlatacağız diye, 13 İlçeyi dolaşıp yapılan hizmetleri anlatıyoruz. Bundan sıkılmayın.  Kavaklıdere de sınıflarımız 18 kişilik akıllı tahta ile eğitim veriyor. Seçimden önce verdiğimiz sözlerin yüzde 90’nını yerine getirdik söz vermek kolay sözü herkes verir önemli olan o sözleri yerine getirmektir. Bütçe geçti artık yatırımlar hızla gelecek. Muğla’da AK Partiye ihtiyaç var güzel çalışın seçimleri alalım Yatağan’ın çehresi değişsin.” dedi.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini yüreklerinin yandığını ama mutlaka terörü bitireceklerini ifade eden Hasan Özyer de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu ülkeyi sokakta bulmadık bu Cumhuriyet kolay kurulmadı etrafımız ateş çemberi Türkiye mağdur olan herkese kucak açtı. Tabiî ki halkımızın huzuru kadar istihdam da önemli, Bütçe geçti artık yatırım zamanı Yatağan’a yapılacak yüksek okul, hastane, yol, kültür turizmi, gibi yatırlımlar için Bakanlarımızla görüştük hiç olumsuz sonuç almadık. Burada Belediyelere de büyük görev düşüyor her projemize Büyükşehir itiraz ediyor, organize sanayi siteleri bir an evvel hayata geçmeli. İmar planlarında belediyeler bize yardımcı olmalıdır. Halkımızdan gelen taleplerin projelerin de takipçisi oluyoruz.”

Toplantı öncesi Türk-İş Muğla İl Temsilcisi ve Tes-İş sendikası Yatağan Şubesi Başkanı Fatih Erçelik’i makamında ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Fatih Erçelik ile bir süre sohbet etti. Öztürk, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.