ÖZTÜRK: MUĞLA'DA DEVRİM YAPACAĞIZ

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP’nin yerel hizmetlerini eleştirirken, “ Kanalizasyon yapamayanlar devrim yapacağız diyorlar. Biz 31 Mart’da Muğla’da hizmet devrimi yapacağız.” Dedi.AK Parti Muğla İl Başkanı...

ÖZTÜRK: MUĞLA'DA DEVRİM YAPACAĞIZ

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP’nin yerel hizmetlerini eleştirirken, “ Kanalizasyon yapamayanlar devrim yapacağız diyorlar. Biz 31 Mart’da Muğla’da hizmet devrimi yapacağız.” Dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “10 yıldan beri belediye başkanı olarak Muğla’ya kanalizasyon bile yapamayanlar 31 Mart'ta siyasi devrim yapacağız diyorlar” dedi.

Sandık kurulu başkanları eğitim toplantısında konuşan Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, Ak Parti’yi başarılı kılmamak adına engeller konulduğunu söyledi. Öztürk, “Yaşadığımız her seçim sürecinde Ak Parti’yi başarılı kılmamak adına önümüze hep türlü türlü engeller koydular. Bizler milletin hizmetkârı olduğumuzu göstererek bütün oyunları hep bozduk. 30 Mart’ta da bu oyunları bozacağız” dedi.

Muğla’nın mevcut belediye başkanı ve belediye başkan adayı CHP’li Osman Gürün’ün “Muğla’da 31 Mart’ta siyasi devrim yapacağız” sözlerine Öztürk, “10 yıldan beri belediye başkanı olarak Muğla’ya kanalizasyon bile yapamayanlar devrim yapacağız diyorlar” şeklinde cevap verdi.

Demir’e cevap

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in Muğla’da Ak Parti iktidarıyla birlikte yatırımların düştüğünü iddiasına cevap veren Öztürk, “Ben de bu iddia üzerine bütün rakamları ortaya çıkardım. Türkiye’nin her tarafından Ak Parti iktidarı döneminde Hakkâri’den İstanbul’a, Muğla’dan Trabzon’a kadar yatırımların arttığını biliyoruz. Ben devletin belgesiyle Muğla’ya yapılan yatırımları belgeliyorum. 2002 yılından bugüne kadar Ak Parti iktidarı döneminde 730 tane proje bitti. Değeri 4.277 milyar TL’dir. 175 tane proje planlanarak ve yatırımı alınarak devam ediyor ve bunun karşılığı da 1,5 milyar TL’dir. 120 proje de planlanarak ihale aşamasına çıktı. Bunun değeri de 1,3 milyar TL’lik bir yatırım söz konusudur. Topladığınız zaman 7 milyar TL’lik bir yatırım söz konusudur. Bu yıllık 700 milyon TL’ye yakın bir rakam ediyor. CHP’li milletvekili ise bunun yıllık 200 milyon TL olduğunu iddia ediyordu. Bunun hesabını yapamayanlar bu millete hizmet edemezler. Bu belgeyi aslında kendisi de biliyor. Ak Parti’nin yaptığı hizmetlerin de farkındalar. Ama sadece algı oluşturmak için vatandaşlarımızı yanlış bilgilendiriyorlar” dedi.

“31 Mart’ta güneş batıdan mı doğacak?”

10 yıldan beri Osman Gürün’ün Muğla’yı yönettiğini ancak hiçbir sorununu çözemediğini iddia eden Öztürk, “31 Mart’ta güneş Batı’dan mı doğacak? Ne olacak da devrim olacak. 10 yıldan beri Muğla’yı yönetiyorsun, Muğla’nın kanalizasyon sorununu mu hallettin, yol sorununu mu hallettin, su sorununu mu hallettin? Daha geçen gün Orman ve Su İşleri Bakanlığı’mızın sayesinde ve belediye meclis üyelerimizin de çabalarıyla Sandras’taki suyu Muğla’ya getiriyoruz. Bunu da biz hallettik. Bunu daha görmüyor musunuz?” dedi.

“Biz hizmet devrimi yapacağız”

31 Mart tarihinden itibaren Muğla halkının gerçek hizmeti göreceğini ifade eden Öztürk, “31 Mart’ta gerçek hizmet devrimini gerçekleştireceğiz. Gerçek hizmet nasıl yapılırmış bunu görecekler. Herkes yaptığını anlatsın. Laf üretmeyi bıraksınlar. Biz bu milletin başını önüne eğecek hiçbir hareketin içerisinde olmadık. Bundan sonra da olmayız. Bodrum’un en büyük sorunu su sorunuydu. Bu sorunu Ak Parti’nin çözdüğünün farkında değiller mi? Bu bir yerel seçim genel seçim değildir. Genel seçim havasına sokmaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Ak Parti teşkilatları elinden geleni yapacak ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart’ta devrimiz bizler yapacağız. 31 Mart’tan sonra Muğla’ya hizmet devrimi gelecektir” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.