Öztürk: Muğla örgütünden yetki istiyorum

CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mustafa Öztürk, CHP örgütlerine seslenerek, “Sizden yetki istiyorum.” Dedi.Cumhuriyet Halk Partisi eski il Başkanı Mustafa Öztürk, Milletvekili aday...

Öztürk: Muğla örgütünden yetki istiyorum

CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mustafa Öztürk, CHP örgütlerine seslenerek, “Sizden yetki istiyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi eski il Başkanı Mustafa Öztürk, Milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP İl Binasında yapılan aday adaylığı açıklamasına İl Başkanı Mürsel Alban, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Aday adayı Mustafa Öztürk, yüzde 49 olan CHP’nin oyunu yüzde 60’a çıkarmak istediğini söyledi. Öztürk, “Yatağan’da üç belediye başkanımız ile çalıştım. İl başkanı olduğum dönem içinde de ilçe başkanlarım ve belediye başkanlarım ile hiç kavga etmedim. Muğla Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisine en fazla katkı koyan illerinden biridir. Yazın nüfusu üç katına çıkıyor. Turizm var, tarım vardı öldürdüler, mermer var ve enerji vardı elimizden aldılar” dedi.

Aday adayı Öztürk, “Eğer örgütüm bana milletvekili ol derse önce ben bugüne kadar yaptığım gibi halkın, örgütümün, belediyelerimin dakika dakika arkasında olacağım. Ülkemin yönetimi tek adamlığa doğru gidiyor. Daha önceki dönem 5. sıra milletvekili adayıydım ama birinci sıradaymış gibi gezdim. Ben CHP örgütünden yetki istiyorum” dedi

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.