Öztürk: Muğla 40 yıldır doğru yönetilmiyor

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Nisan Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın da katıldığı...

Öztürk: Muğla 40 yıldır doğru yönetilmiyor

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Nisan Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın da katıldığı danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla’nın 40 yıldır doğru yönetilemediğini söyledi

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muğla ziyaretiyle ilgili olarak da, "Muğla, 40 yıldır doğru ellerde yönetilmemesi nedeniyle sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor" dedi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla'yı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ve teşkilat olarak büyükşehir seçimlerine odaklandıklarını söyledi.

AK Parti'nin 2003-2004 yıllarında köylere bile arıtma tesisi yaptığını anlatan AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, "Yıl 2013. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla'ya arıtma tesisi açmaya geldi. Türkiye'nin 81 ilinde arıtma tesisi olmayan tek il herhalde Muğla. Biz böyle projelere imza atarken, Muğla, 40 yıldır doğru ellerde yönetilmemesi nedeniyle sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor" diye konuştu.

Çözüm süreciyle ilgili Muğla'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı ağırladıklarını hatırlatan Öztürk, programlara katılımın çok yüksek olduğunu kaydetti. Her gittikleri salonda vatandaşların kendilerine sahip çıktığını ifade eden Öztürk, "İlçe başkanlarımızdan bu toplantılara, süreçle ilgili olumsuz cümleler kuranları çağırmalarını istedik. Bu süreçte ne kadar demokrat, özverili ve istekli olduğumuzu gelip görmelerini istedik. Bir çok yerde de böyle oldu. Oğulları askerde olan analar artık başlarını yastığa rahat koyuyorlar. Bu süreci anlamak açısından çok önemli. Ordu'da Başbakanımıza bir şehit babası, 'Keşke şu süreci 2 ay önce başlatsaydınız da benim oğlum şehit olmasaydı' dedi. Süreci anlatmaya bir babanın bu cümlesi yeter. Bizler hep birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye var ettik ve bunu da devam ettiriyoruz" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise çözüm sürecine ilişkin, kimsenin durduk yere çekip gitmeyeceğine işaret ederek, "Devletin duruşunu, Türkiye'nin duruşunu demek ki gördüler. Onlar için çekilmek çözüm oldu. Muhalefet partileri için bu süreç çok önemli, çünkü terör biterse rantiyecilerin de işi bitmiş olacak. Biz barış süreciyle yıllardır horlanmış, dışlanmış insanlarımızın gönlünü kazanıyoruz" dedi.

Toplantının basına açık bölümünde Nisan ayı içinde en çok üye yapan ilçe teşkilatları il başkanlığı tarafından plaketle ödüllendirildi. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen İl Danışma Meclisi Toplantısına Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.