Öztürk: İktidar vekili ve başkanı güldürüyor

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ve İl Başkanı Nihat Öztürk’ün Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu ve Plajların halka açılması ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarının...

Öztürk: İktidar vekili ve başkanı güldürüyor

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ve İl Başkanı Nihat Öztürk’ün Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu ve Plajların halka açılması ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarının gülünç olduğunu söyledi.

Öztürk açıklamasında şunları söyledi: “AKP Milletvekili Sayın Yüksel Özden ve İl Başkanı Sayın Nihat Öztürk’ün basın açıklamaları bizleri düşündürüyor ve güldürüyor.

Milletvekili Sayın Yüksel Özden CHP’li yetkililer “ Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy verir iseniz hizmet getiririz” demiş. Bu söze gülünür. Mübarek Ramazan Ayının Temmuz sıcaklarına gelmesi diye düşünüyorum.

İl Başkanı Nihat Öztürk de “ Plajları Cumhuriyet Halk Partili belediyeler halka açsın”demiş. Tabi Sayın Başkan!

Partinizin yandaşları tarafından yapılan işgaller kalkar ise. İlimizin dünyaca ünlü plajları Ölüdeniz Kıdrak, Akçapınar daha önceleri  MELSA tarafından işletilir iken, yerel seçimlerden  9 gün önce başka bir kuruma devredilmesi, İztuzu plajının Ortaca Belediyesinden alınarak AKP ‘nin Ortaca’da 3.sıra Belediye Meclis adayı Ramazan Oruç’a ait şirkete verilmesi.

Sayın başkan sız kıyılarımızdan elinizi çekin ki halkın seçtiği belediyelerimiz ne yapacaklarına halkı ile karar versin.

Genel Başkanımızın 1980 öncesi o kadar çok çalışıyordum ki kızım bir gün kapıya not bıraktığını söylemesi gibi.Oysa Sayın Başkanın kızının doğum tarihi 1983 imiş.Halkımızı bu kadar küçümsemeyin. “

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.