Öztürk: Hedefimiz Muğla Büyükşehir

50’nin üzerinde muhtarla Yılanlı Yaylasında buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “ 4 yılın sonunda hizmetlerimle anılmak istiyorum. AK Parti olarak hedefimiz Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanmak” dedi.AK Parti...

Öztürk: Hedefimiz Muğla Büyükşehir

50’nin üzerinde muhtarla Yılanlı Yaylasında buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “ 4 yılın sonunda hizmetlerimle anılmak istiyorum. AK Parti olarak hedefimiz Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanmak” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  50’den fazla muhtarla Yılanlı Yörük Obaları Mesire yerinde buluştu.

Muhtarlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Milletvekili Öztürk, “Biz muhtarlarımızla beraber olmaktan köylerimizle beraber olmaktan çözüm yolları aramaktan mutluyuz. Burada olmak bize hem heyecan veriyor. Hem de bizi mutlu ediyor arkadaşlar. Biz buraya isteyerek gönlümüzden severek geliyoruz. Öncelikle bunu bilin. Yani siyaset yapmanın bana göre en güzel tarafı protokolü seven bir insan değilim sıradan halkın içerisinde vatandaşla beraber olmaya çalışan vatandaşla beraber vatandaşın gündemini takip etmeye çalışan bir kardeşinizim” dedi.

Sözlerini, “Biz artık 1 Kasımdan sonra amacımızın millete hizmet olduğunu söyledik. Bizim için CHP’li MHP’li AK Partili bütün kardeşlerimiz bir. Hepsi bizim dostumuz, kardeşimiz.  Bizim öncelikli hedefimiz Muğla’ya hizmet etmek.  Bizim için önemli olan 920 bin Muğlalı kardeşimizin problemini çözmek.  Biz problem çözerken siyaset yapmayacağımızı milletin problemini çözerken hep onlarla beraber istişare halinde olacağımızı söylemiştik. Bugünde öyle bir günü yaşıyoruz” diye konuştu.

“Hizmetlerimle anılmak istiyorum”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  tek amacının millete hizmetkâr olmak olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

“ İnşallah dört yıllık hizmetimizin sonunda milletin problemlerini çözen muhtarların dertleriyle dertlenen,  muhtarları hakir görmeyen,  köylüyü hakir görmeyen köylünün yanında olan ve onun gündemini takip eden siyasetçiler oluruz. En büyük arzumuz en büyük sevdamız bu. Öncelikle bunun bilinmesini istiyorum.

Allah izin verirse 4 yılın sonunda hizmetlerimle anılmak istiyorum. Ne söz verdik, ne problem var onun için o halkın arasındayız. Problemden kaçtığımız falan yok arkadaşlar. Problemler olacak muhtarlarımız problemle muhatap olacak bizlerde o problemleri çözeceğiz. Yani problem var deyip köye gitmeyenler, problem var deyip halkın arasına gitmeyenler ve yahut ta aman gitmeyelim orda bana 50 tane iş verirler deyip halktan kaçanlardan inşallah olmayacağız. Tam tersine halkın gündemini takip edeceğiz, halkın arasına gireceğiz halkla beraber hasbihâl edip halkın gönlünü alacağız”

Hedef:Muğla Büyükşehir

Milletvekili Nihat Öztürk, kendisinin yanı sıra  AK Parti’nin ilçe başkanlarının daha çok çalışması gerektiğine vurgu yaparak, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi.  Eğer Büyükşehir Belediyesini kazanmak istiyorlarsa Büyükşehir Belediyesini biz nam olsun diye kazanalım diye uğraşmıyoruz. Yani sonuç olarak bir belediye başkanı var. Onlarda çalışmaya çalışıyorlar.

Biz Muğla’ya Sandıras’ın dağlarından suyu daha rahat getirmek için çalışıyoruz oy istiyoruz. Sandıras’ın dağlarından gelecek suyu Muğla’nın hizmetine sunmak için aranızdayız. O yüzden seçimden çıkmış 3 ay sonra gelip sizlerin arasında boy göstermeye çalışıyoruz.

İnşallah şu an Mecliste bütçe bu hafta geliyor. Bütçe kanunu önemli, neden birçok yatırım programın içerisinde Muğla’nın sizin köylerini ilgilendiren yatırımlarımız var”

toplantıya katılan 50’den fazla muhtar ile Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla  İl Başkanı İhsan Küreci,  Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Ula İlçe Başkanı İsmail Akkaya , AK Parti yöneticiler ve daire müdürleri katıldı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.