Öztürk, Gül’ü Okluk Koyu’da davet etti

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Cumhurbaşkanı Abdullüh Gül ile Bodrum’da görüşürken, Gül’ü Marmaris Okluk Koyu’na davet etti.Bodrum’a Türkçe konuşan ülkeler zirvesi toplantı için gelen Cumhurbaşkanı Abdullah...

Öztürk, Gül’ü Okluk Koyu’da davet etti

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Cumhurbaşkanı Abdullüh Gül ile Bodrum’da görüşürken, Gül’ü Marmaris Okluk Koyu’na davet etti.

Bodrum’a Türkçe konuşan ülkeler zirvesi toplantı için gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kaldığı otelde ziyaret etti.

Beraberinde il yönetimi kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Enerji Bakanı Taner yıldız ve Turizm Bakanı Ömer Dinçer’in de bulunduğu öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Öztürk, Cumhurbaşkanı Gül’e Muğla turizmi hakkında bilgi verirken, Marmaris Okluk koyunda bulunan ve dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Yazlık konutunun yaz sezonlarında Cumhurbaşkanları tarafından kullanılmasını, bu yaz sezonunda kendisinin de Okluk koyunu gelmesi yönünde ricada bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi yaşantısında Muğla’nın önemli bir yeri bulunduğunu, o dönem siyaset yaptığı partinin Muğla Koordinatörü olarak görev aldığı için sık sık Muğla’ya geldiğini açıkladı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.