Öztürk: "Belediye başkanları rozetlerini çıkarsın"

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, "Bizim bölgemizden seçilen bir belediye başkanımız varsa seçildikten sonra rozetini çıkartsın herkesin belediye başkanı olsun" dedi.AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk yerel seçimlerden...

Öztürk: "Belediye başkanları rozetlerini çıkarsın"

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, "Bizim bölgemizden seçilen bir belediye başkanımız varsa seçildikten sonra rozetini çıkartsın herkesin belediye başkanı olsun" dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk yerel seçimlerden Marmaris siyasetine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Öztürk, Marmaris’te nefret ve korku üzerine kurulmuş bir siyaset düzeni olduğunu söyledi.

Öztürk, “Marmaris’te insanlar tedirgin durumda. Bir kavga ortamı var. Örneğin ben istiyorum ki bizim bölgemizden seçilen bir belediye başkanımız varsa seçildikten sonra rozetini çıkartsın herkesin belediye başkanı olsun. Yereldeki iktidarla genel iktidar uyum içerisinde çalışırsa vatandaş bundan hizmet olarak faydalanır. Bizim derdimiz vatandaşın hizmet almasıdır. Marmaris’te partinin kurucusu benim ve 2002 yılında bize söylenilen şuydu: “Siz geleceksiniz insanların içki içmesine karışacaksınız. Sahilde denize girmesine karışacaksınız. İnsanlar yolda el ele tutuşup yürüyemeyecek. Her seçim ortamında bu iftiralara uğruyoruz. Bizim insanların ne giydiğiyle ne içtiğiyle ne yaptığıyla ilgimiz yok aksine insanların rahatça yaşayacağı demokratik ortamlar arzuluyoruz” dedi.

Öztürk, AK Parti’nin Marmaris’e turizm anlamında büyük katkıları olduğunu belirterek, Türkiye’de AK Parti’ye karşı bir ön yargı olduğunu savundu. Öztürk, “2002 yılında geldiğimizde 13 Milyon turist şimdi ise 30 Milyonun üstüne çıkmış bir turist sayısı var. Geldiğimiz zaman 13 Milyar Dolar bir turizm geliri şimdi ise 26 Milyar Doların üzerinde bir turizm geliri kazandık. Hem turist sayısını hem de turizm gelirini ikiye katladık” dedi.

Marmaris, Bodrum ve Fethiye’nin AK Parti’yi farklı bir partiymiş gibi anlatma çabası olduğunu savunan Öztürk, AK Parti’nin bu bölgelerde düşman bir güç gibi görüldüğünü ileri sürerek bu üç bölgenin Türkiye’nin öz malı olduğunu ifade etti. Öztürk “Muğla bırakın Türkiye’yi Dünya’nın göz bebeğidir” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.