ÖZKAN GÜNEY, KBB KLİNİĞİNİ AÇTI

Muğla Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar hizmet veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Operatör Doktor Özkan Güney, Muğla’nın Menteşe ilçesinde kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başladı. Kulak burun  boğazla ilgili olarak...

ÖZKAN GÜNEY, KBB KLİNİĞİNİ AÇTI

Muğla Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar hizmet veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Operatör Doktor Özkan Güney, Muğla’nın Menteşe ilçesinde kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başladı. Kulak burun  boğazla ilgili olarak her türlü tanı, tedavi ve ameliyat yaptıklarını söyleyen Dr. Güney, hastalarını bekliyor.

Sinem Karakaya

25 yıl Muğla Devlet Hastanesi, daha sonra Eğitim Araştırma Hastanesi adı altında Kulak Burun Boğaz alanında hizmet veren Operatör Doktor Özkan Güney, Muğla’nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi Haluk Özsoy Caddesi İşdar Topal Apartmanında kendi kliniğini hizmete geçirdi.

Kulak, burun boğazla ilgili olarak her türlü tanı, tedavi ve ameliyat yaptığını belirten Dr. Özkan Güney’in kliniğinde; geniz eti-bademcik ameliyatı, estetik burun ameliyatı, kepçe kulak ameliyatı, kulak zarı ameliyatı, işitme kayıpları, baş dönmesi, kulak çınlaması, sinüzit tanı ve tedavisi, ses kısıklıkları, çocuk ve yetişkin KBB Hastalıkları, endoskopik-mikroskobik muayene ile botoks ve dolgu hizmetleri yer alıyor.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hastalarına güler yüz ve güvenilir hizmet vereceğini söyleyen KBB Uzmanı Dr. Özkan Güney, şunları söyledi:

“25 yıldır Devlet Hastanesi daha sonra Eğitim Araştırma Hastanesi adı altında Kulak Burun Boğaz alanında hizmet vermekteydim. 25 yıllık Devlet Hastanesi çalışmamdan sonra emekli olup kendi kliniğimi açtım. Burada hizmetlerime devam edeceğim. Kulak Burun ve Boğazla ilgili tanı, tedavi ve ameliyatlarını yapmaktayız. Bugüne kadar olduğu gibi doğru, güvenilir ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edeceğim. Hastalarımızı bekliyoruz.”

ÖZKAN GÜNEY KİMDİR?

Denizliliyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Denizli’de tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi Kulak Burun Boğaz eğitimine başladım. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Bursa ve Muğla’da çalışmalarıma devam ettim. Muğla Devlet Hastanesi’nde yıllarca hizmet verdim. Şimdi de kendi kliniğimde hizmet vermeye devam edeceğim.

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.