Özher’den Uzun’a ziyaret

Yatağan Emniyet Müdürü  Ali Özher  geçtiğimiz günlerde  MHP İlçe Başkanı seçilen  Serkan Uzun’u  ilçe binasına gelerek ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.Emniyet Müdürünün  ziyaretinden...

Özher’den Uzun’a ziyaret

Yatağan Emniyet Müdürü  Ali Özher  geçtiğimiz günlerde  MHP İlçe Başkanı seçilen  Serkan Uzun’u  ilçe binasına gelerek ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Emniyet Müdürünün  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  MHP İlçe Başkanı Serkan Uzun; “Yatağan’a  halkımız  yararına yapılacak her  şeyi katkı yapmaya hazırız.  Barış ve huzur içinde yaşamamız için elimizi taşın altına koyduk. Ayrımcı değil birleştiriciyiz. Makamlarımız gelip geçici  önemli olan bırakacağımız eserlerdir” dedi.

Yeni Başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirten, Yatağan Emniyet Müdürü  Ali Özher   ise; “İlçemiz halkının huzur ve güven ortamında yaşaması için  herkese eşit mesafede  durarak  görevimizi en iyi bir şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Yatağan asayiş açısından  çok iyi durumda. Halkımızın  yan kesici, dolandırıcı ve hırsızlara karşı  dikkatli olmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.