“Özelleştirmede zor geride kaldı”

İşçi Partisi Genel Sekreteri   Serhan Bolluk Yatağan Termik Santralin özelleştirme süreci ile ilgili  açıklamalar yaptı.  Bolluk; “Özelleştirme sürecinde 463  zor gün  geride kaldı  şimdi...

“Özelleştirmede zor geride kaldı”

İşçi Partisi Genel Sekreteri   Serhan Bolluk Yatağan Termik Santralin özelleştirme süreci ile ilgili  açıklamalar yaptı.  Bolluk; “Özelleştirme sürecinde 463  zor gün  geride kaldı  şimdi işimiz daha kolay,  çünkü sendikacılar ve işçi arkadaşlarımız  son günlerde daha moralli ve neşeli görünüyor” dedi.

Yatağan Termik Santralin özelleştirme sürecinde son 10 güne girildiğini belirten  Bolluk; “Başından beri bu sürecin içindeyiz takibindeyiz, işçi arkadaşlarımızla  mücadele ediyoruz. Özelleştirme sürecinde 463  zor gün  geride kaldı  şimdi işimiz daha kolay,  çünkü sendikacılar ve işçi arkadaşlarımız  son günlerde daha moralli ve neşeli görünüyor. Mücadeleyi başaracaklarına inanıyorlar. Çünkü bu başarının işçi mücadelesinde Türkiye’ye etkileyeceğinin bilincindeler,  bu ayrıca bir Vatan mücadelesi. Başarının sırrı burada yatıyor.  İşçi arkadaşlarımız bu gün çalışmama haklarını kullanırken bakım çalışmalarını yine de işleri aksatmadılar. Çünkü Santral bir Kamu malıdır.  Öyle de kalacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.