Özel Olimpiyatlar Türkiye Marmaris’te

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde,Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çağdaş Bilim Koleji ile iş birliği yapılacakÖzel eğitim gereksinimi olan bireyleri dar sınırlarından çıkarıp hayatın...

Özel Olimpiyatlar Türkiye Marmaris’te

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde,Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çağdaş Bilim Koleji ile iş birliği yapılacak

Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri dar sınırlarından çıkarıp hayatın içine çekebilmek için çeşitli proje ve etkinlikler gerçekleştiren Özel Olimpiyatlar Türkiye, Marmaris’i de kapsama alanına aldı. Marmaris Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çağdaş Bilim Koleji de Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin iş birliği yaptığı kurumlar arasına katıldı.

Özel Olimpiyatlar Ülke Direktörü Didem Ünsür, “Amacımız, kollarımızla tüm Türkiye’yi sararak daha fazla özel çocuğa dokunmak. Marmaris’e gelmekten mutluyuz ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde; iki seçkin eğitim kurumuyla güzel bir iş birliği gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.

Özel Olimpiyatlar Türkiye, Birleştirme Projesi kapsamında Marmaris’te Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çağdaş Bilim Koleji ile çalışmaya başladı.

Özel eğitim gereksinimi olan bireyler ile diğer bireylerin aynı spor takımları ve sosyal etkinliklerde birlikte yer almasını hedefleyen Birleştirme Projesi kapsamında gerçekleşen iş birliği; Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Özel Olimpiyatlar Türkiye Ülke Direktörü Didem Ünsür, Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü G. Yeliz Ekiz Özdemir ve Çağdaş Bilim Koleji Müdürü Ahmet Ünal’ın katıldığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel toplantıda Marmaris olarak ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtirken, Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ise “Amacımız bütün engelleri kaldırmak, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştirmek. Özel çocuk yoktur bütün çocuklar özeldir. Birlikte oynasınlar, beraber büyüsünler, geleceğe el ele yürüsünler. Çözüm sende! Kalbini engelleme, engelleri kaldır. Her çocuk özeldir. Birleştirme Projesinde bizde varız. Hayat birlikte, oyun birlikte.” diye konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.