Özel Muğla Final Lisesi açıldı

Final Dershanesi’nin özel liseye dönüşümü ile ilgili başvuru işlemleri sonuçlandı. Lise için başvurulan İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı.Konuyla ilgili bir açıklama yapan...

Özel Muğla Final Lisesi açıldı

Final Dershanesi’nin özel liseye dönüşümü ile ilgili başvuru işlemleri sonuçlandı. Lise için başvurulan İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel Muğla Final Lisesi Kurucu Temsilcisi Ali Coşkun; ”08 Temmuz 2015 itibarıyla İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatımız Bakanlığımızca onaylanmıştır. Muğla Menteşe ilçemizin ilk Özel Lisesi Muğla ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Coşkun; “Bundan sonraki eğitim çalışmalarımızda öğrencilerimizin okul ve sınav başarısı odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Okulumuzda laboratuarı, kütüphanesi, görsel sanatlar sınıfı, kantini yanında 18 dersliği ile dolu dolu hizmet verecek harika bir ortam oluşturduk. Okulumuza 9,10,11 ve 12 sınıftan toplam 270 öğrenci alacağız. Herhangi bir sınıfın kontenjanı toplam kontenjanın %30 unu geçemeyecek kuralı olduğundan kontenjanımız sınırlıdır. Özel Final lisesinde hafta içi çalışmalarımız yanında cumartesi günleri de çalışma izni alarak öğrencilerimize kurs açacağız” dedi.

Okulda öğrencilerin etik değerleri kazanması ve uygulaması için çaba göstereceklerini ifade eden Coşkun; Düzen ve disiplin, sevgi kültürü gözetilerek sağlanacak. Öğrencilerimize etkili bir rehberlik ile kariyer planlamaları yapılacaktır. Öğrencilerimizin başarıları e-ödev sistemi ve online rehberlik takip sistemi ile kontrol edilerek eksikleri için bireysel destek programları yapılacak. Yabancı dil eğitiminde akıllı tahta ve interaktif öğrenme yöntemleri de kullanılacak. Final liselerinde özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefine yönelmiş, kendisiyle barışık, çevresine duyarlı, sağlıklı ,ülkesini seven , tarihine saygılı, Atatürkçü, çalışkan bir gençlik yetiştireceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Final liseleriyle hep birlikte yeni başarılara hazırız” diye konuştu.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.