Özel Maz Mesleki Eğitim Kurumu çalışmalarını sürdürüyor

2013 yılında Muğla’da hizmet vermeye başlayan Özel Maz Mesleki Eğitim Kursu Müdürlüğü çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Muğla’da ilk ve tek olan Özel Maz Mesleki Eğitim Kursu Müdürlüğü  50’ye yakın...

Özel Maz Mesleki Eğitim Kurumu çalışmalarını sürdürüyor

2013 yılında Muğla’da hizmet vermeye başlayan Özel Maz Mesleki Eğitim Kursu Müdürlüğü çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Muğla’da ilk ve tek olan Özel Maz Mesleki Eğitim Kursu Müdürlüğü  50’ye yakın çeşitli kurs açarak bugüne kadar kurslara katılan yaklaşık 250 kursiyere belge sahibi yaptı.

Kurs merkezinin eğitim faaliyetleri genellikle toplumun ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik planlanmakta olduğunu belirten Maz Mesleki Eğitim Kursu Müdürü Yusuf Türkoğlu; Aynı zamanda sektörlerinde ihtiyaç duyduğu alanlar da dikkate alınarak eğitim programları yapılmaktadır” dedi.

Türkoğlu; “ Toplumu oluşturan bireylerin meslekleri, toplumsal hayat içindeki yerlerini, saygınlıklarını belirlemede en önemli faktörlerden biridir. İyi bir gelecek kurma, çalışma hayatındaki başarı ve mutlulukla, çalışma hayatındaki başarı ve mutluluk ise, doğru meslek seçimi ile mümkün olabilmektedir. Meslek seçimi, yalnızca hayatı idame ettirecek bir karar değil aynı zamanda yaşam biçiminide seçmektedir. Ülke olarak kalkınma hedeflerimize ulaşmak ve toplumsal refahı arttırma yolunda vatandaşlarımıza vereceğimiz eğitimlerle onların bir meslek sahibi olmalarını ve böylelikle kaliteli bir gelecek kazanabilmelerine büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Kurs merkezinde Masör Masözlük, Güzellik Estetisyenlik, Emlak Danışmanlığı, Bilgisayarlı Muhasebe, Hasta Kayıt İşlemleri, Ağız ve Diş Sağlığı Asistanı Eğitimi, Motorlu Taşıt Sürücüleri Trafik ve Çevre Öğreticiliği, Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği, Yedieminlik, Adli Takip Elemanı ve Adli Kalem İşleri kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Açılan kurslara katılan ve başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurs bitirme belgesi veriliyor.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.