Özel Harekâtçı' nın Silahlı Gösterisi

Muğla’nın Menteşe İlçesi'ne bağlı Kötekli Mahallesi’nde  S.G. isimli bir polis memuru, girmek istediği eğlence mekânına alınmaması nedeniyle kapıdaki görevlilerle tartıştığı, daha sonra belinden çıkardığı tabanca...

Özel Harekâtçı' nın Silahlı Gösterisi

Muğla’nın Menteşe İlçesi'ne bağlı Kötekli Mahallesi’nde  S.G. isimli bir polis memuru, girmek istediği eğlence mekânına alınmaması nedeniyle kapıdaki görevlilerle tartıştığı, daha sonra belinden çıkardığı tabanca ile havaya 13 el ateş ettiği belirtildi. Bunda yaklaşık bir ay önce yine aynı barda olay çıkardığı belirtilen polis memuru, meslektaşları tarafından gözaltına alındı ve  hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Mustafa Yıldırım

Kötekli' de yaşanan olay, gece saat 01:30 sıralarında, bir eğlence mekânı önünde meydana geldi. Mesaisi dışında bulunan S. G isimli İl Emniyet Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli, aşırı alkollü olduğu gerekçesiyle mekâna alınmadığı söylendi.

Bunun üzerine işletmenin korumaları ile polis arasında tartışma yaşandığı ve işletme sahiplerinin, durumu hemen polise bildirdiği açıklandı. Olay yerine polis  ve bekçilerin gelmesi üzerine, mekâna alınmayan polis memuru S.G, belinden tabancasını çıkarıp, meslektaşlarının engel olmaya çalışmasına rağmen havaya 13 el ateş ettiği belirtildi.

Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası S.G, meslektaşları tarafından gözaltına alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Adliyeye çıkarılan S.G' nin, daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı bilgisi alındı.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.