Özden: Büyükşehire aday değilim

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr Yüksel Özen, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı iddialarına son noktayı koydu. Özden, “Büyükşehir için aday değilim” dedi.AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda önemli açıklamalarda...

Özden: Büyükşehire aday değilim

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr Yüksel Özen, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı iddialarına son noktayı koydu. Özden, “Büyükşehir için aday değilim” dedi.

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda önemli açıklamalarda bulunan Özden, partiye yakın bazı çevrelerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı yönünde yapılan söylentilere de son noktayı koyarak; “Büyükşehire aday değilim, bir adayım da yok” dedi.

Konuşmasında AK Parti iktidarında Türkiye’nin aldığı mesafeyi anlatan ve ilerlemeden rahatsız olan kesimlere dikkat çeken Özden; “Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve partimizin ülkemize getirdiği ferah ortama göz dikenlere karşı uyanık olmalıyız” dedi.

Konuşmasının bundan sonraki bölümünde yaklaşmakta olan yerel seçimlere değinen Özden, bir süredir partiye yakın bazı çevrelerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı yönünde yapılan söylentilere son noktayı koyarak; “Büyükşehire aday değilim, bir adayım da yok” dedi.

AK PARTİ’NİN MİLAS ADAYI

Büyükşehire aday adayı olan Mustafa Kurtulmuşlu ve Mestan Yayman’la birlikte daha sonra da talipler çıkabileceğine vurgu yapan Özden, “Hiç kimseye karşı bir yakınlığım ya da uzaklığım yok, partimiz kimi uygun görürse o bizim adayımızdır” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Milas Belediye Başkanlığı seçimlerine de değinen Özden; “6 yıldır milletvekilliği yapmış, birçok seçim ve referandum görmüş bir insan olarak konuşuyorum. Milas’ta uzun süredir görevde olan bir yönetim var. Burada teşkilat kimi isterse o bizim adayımız olacaktır. Eğer Muğla ve Milas’ta halkımızın hassasiyetlerini ve hislerini yakalayan bir adayla yola çıkarsak başarılı olacağımızdan hiçbir kuşkum yok” dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.