Özbozdağ, adaylığını açıkladı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, gelecek ay yapılacak olan Marmaris Ticaret Odası (MTO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu bildirdi.Bir...

Özbozdağ, adaylığını açıkladı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, gelecek ay yapılacak olan Marmaris Ticaret Odası (MTO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Bir basın toplantısı düzenleyen İsmail Özbozdağ,  dünya şehri olan Marmaris'in ticaret odasının da dünyaya açılan ve güçlü bağlar kuran bir meslek örgütü olması gerektiğini söyledi. Kendisinin turizmci olduğunu ve uzun zamandır sektörde profesyonel yönetici olarak hizmet verdiğini belirten Özbozdağ, ''Turizm üzerine yaşamını kurmuş bu şehirde esnaf dostlarımızla yıllardır doğrudan ya da dolaylı hep iç içe aynı sorunları yaşıyoruz ve çözüm yolları için birlikte mücadele ediyoruz. Burada yaşayan ve ekmek kazanan esnaf da otelci de diğer işletmeler de aynı yolun yolcusu. Bu sorunları çözmek için omuz omuza vererek yola devam edeceğiz'' dedi.

Ticaret odasından üyeleri ne bekliyorsa daha fazlasını vermek için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Özbozdağ, örnek bir oda olmak için projelerinin bulunduğunu kaydetti. Marmaris'in geleceği için karamsar olmadıklarını dile getiren Özbozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sorunları çözmek için yüksek moralle ve yüksek enerjiyle çalışmaya hazırız. 'Dünya şehri Marmaris, dünyaya açılan ticaret odası' yalnızca turizm üzerine yaşamını kurmuş olan Marmaris'te tüm esnafın, tüm işletmelerin turizm sektörüyle bağlarını güçlendireceğiz''

Özbozdağ, bunları başarmak için 16 Şubat'ta yapılması planlanan MTO seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu ve listesini birkaç gün içinde açıklayacağını bildirdi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.