Özbilim öğrenci ve velileri sınava hazırlıyor

Muğla’nın en eski ve en köklü dershanelerinden birisi olan Özbilim dershanesi öğrencileri geleceğe ve bir üst okula uzman ve deneyimli kadrosu ile titiz bir şekilde hazırlarken, gerçekleştirdiği seminer ve konferanslarla da veliler...

Özbilim öğrenci ve velileri sınava hazırlıyor

Muğla’nın en eski ve en köklü dershanelerinden birisi olan Özbilim dershanesi öğrencileri geleceğe ve bir üst okula uzman ve deneyimli kadrosu ile titiz bir şekilde hazırlarken, gerçekleştirdiği seminer ve konferanslarla da veliler ve öğrencileri sınavlara en etkin bir şekilde hazırlıyor.

Bu doğrultuda; Muğla Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Sınav stresi üzerine bir seminer gerçekleştirildi. Seminer öğrenciler ve velilere yönelik olarak iki ayrı bölüm halında gerçekleştirilirken, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik uzmanı Hüseyin Kazan tarafından verildi.

Seminerde genel itibariyle öğrencilerin sınav stresi ve korkudan uzak sağlam bir özgüvenle sınava hazırlanıp iyi bir motivasyonla sınavda başarıya ulaşmalarına yönelik  konulara değinildi.

Öğrenci velilerine bu süreçte çocuklarına nasıl davranırlarsa sağlıklı bir sonuç elde edilir, çocuklara bu süreçte yapılacak yanlış bir davranışın onların hayatına nasıl etki edeceği yönünde ayrıntılı bilgiler verildi. Görsel materyallerle destekli başarı, motivasyon öyküleri öğrencilere eğlenerek öğrenme ve düşünme imkanı sundu.

Yüzlerce öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirilen seminer programa katılan eğitimci ve akademisyenler tarafından da beğeni ve ilgi ile karşılandı.

Özel  Özbilim Dershanesi yöneticileri öğrencilerin psikolojik ve kişisel gelişimlerine yönelik bu tür yararlı etkinliklerin süreceğini belirttiler.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.