Oyunu kullandı anne oldu

Marmaris ilçesinde, seçim günü doğum için hastaneye başvuran Hilal Çevik, doğum öncesi ebe eşliğinde sandığa giderek önce oyunu kullandı daha sonra hastaneye geri dönerek sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.Marmaris Mal Müdürlüğü’nde...

Oyunu kullandı anne oldu

Marmaris ilçesinde, seçim günü doğum için hastaneye başvuran Hilal Çevik, doğum öncesi ebe eşliğinde sandığa giderek önce oyunu kullandı daha sonra hastaneye geri dönerek sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.

Marmaris Mal Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan 28 yaşındaki Hilal Çevik, ilk çocuğuna 9 ay önce hamile kaldı. Genç kadının dün sabah karşı sancıları sıklaştı ve Marmaris Özel Ahu Hastanesi’ne doğum için başvurdu. Hastanede doğum hazırlıklarına başlandı. Hilal Çevik, doktoru Kadın Doğum Uzmanı Servet Baysal’a doğumdan önce sandığa gidip oyunu kullanmak istediğini söyledi. Doktor Servet Baysal, genç kadını tekrar kontrol ettikten sonra ebe kontrolünde oy kullanmasına izin verdi. Genç anne adayı Çevik,Ambulansla, ebe Sıdıka Murçak eşiliğinde oy kullanacağı Sağlık Meslek Yüksek Okulu’na götürüldü. Hilal Çevik , sandıkta oyunu kullandıktan sonra tekrar ambulansla hastaneye getirildi. Çevik, seçim günü Op. Dr. Servet Baysal’ın gerçekleştirdiği Sezeryan ameliyatıyla sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kerem adı verilen bebek ve annesi bugün yeni hayatlarına taburcu edildi. Hilal Çevik ,” Duyarlı bir vatandaş olarak en temel vatandaşlık sorumluluğumu yerine getirdim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.