Oyunu kullanan sahile koştu

Türkiye ilk kez halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçmek için sandık başına giderken kimi tatilciler daha önceden rezervasyon yaptırdığı Fethiye Ölüdeniz’de oyunu kullandıktan sonra sahile koştu. Kimileride erken rezervasyon...

Oyunu kullanan sahile koştu

Türkiye ilk kez halkın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçmek için sandık başına giderken kimi tatilciler daha önceden rezervasyon yaptırdığı Fethiye Ölüdeniz’de oyunu kullandıktan sonra sahile koştu. Kimileride erken rezervasyon nedeniyle tatil planını bozmadan tatilini plajda sürdürdü.

Fethiye ölüdeniz’e İstanbul’dan tatile gelenlerden Nuran Arslan ilk kez Cumhurbaşkanını seçmek için oyunu kullandıktan sonra tatili sürdürdüğünü söylerken bazı tatilcilerde erken rezervasyon nedeniyle oy kullanamadıklarını tatili sürdürdüklerini söylediler. Ölüdeniz plajlarında daha çok yabancı uyruklu turistler göze çarparken yerli turistlerden çoğunluğu da rezervasyonları iptal etmemek için tatili sürdürdüklerini memlekete oy için dönmediklerini söylediler. Bu arada Ölüdeniz Kumburnu girişinde yoğun bir trafik yoğunluğu yaşanırken Kumburnu tabiat parkı yerli ve yabancı tatilcilerle dolarken Kumburnu dışındaki yol kenarlarında da uzun araç kuyrukları oluştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.