Otomobilin altında kaldı

Marmaris Beldibi sanayisinde bakım yapmak için girdiği aracın altında kalan Tamirci Recep Koca, otomobilin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.Marmaris ilçesinde oto tamircisi Recep Koca, bakım yapmak için altına girdiği...

Otomobilin altında kaldı

Marmaris Beldibi sanayisinde bakım yapmak için girdiği aracın altında kalan Tamirci Recep Koca, otomobilin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Marmaris ilçesinde oto tamircisi Recep Koca, bakım yapmak için altına girdiği otomobilin liften üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Genç adam kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Beldibi Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 17 yıldır otomobil bakım servisinde çalışan Recep Koca,(33) öğleden sonra bakım için gelen bir aracı lifle kaldırıp altına girdi. Bu sırada lifin ayağının kayması sonucu otomobil Recep Koca’nın üzerine düştü. Ağır yaralanan genç adamı iş arkadaşları otomobilin altından çıkartarak ambulansla Marmaris Devlet Hastanesine kaldırdı. Karın bölgesindeki Organlarının ezilmesi sonucu iç kanama geçiren Recep koca, acil serviste doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Recep Koca’nın öldüğünü öğrenen mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken , Recep Kocan’ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Genç yaşta geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Recep Koca’nın evli ve 8 yaşında bir kız çocuğunun olduğu bir ay öncede ikinci çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.