Otomobilin altından burnu bile kanamadan çıktı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikleti ile otomobilin altında kalan sürücü burnu bile kanamadan kurtuldu.Bitez Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında...

Otomobilin altından burnu bile kanamadan çıktı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikleti ile otomobilin altında kalan sürücü burnu bile kanamadan kurtuldu.

Bitez Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü şans eseri hafif yaralandı. Tali Yoldan hakimiyetindeki 48 BE 636 plakalı araç, Şahin Şimşek’in kullandığı 48 VR 749 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışma sonucunda Şimşek motosikleti ile birlikte otomobilin altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar tarafında otomobilin altında çıkarılan Şimşek şans eseri hafif sıyrıklarla kazadan kurtuldu. 112 Acil Sağlık ekiplerinin kaza yerine ulaşmasıyla yaralı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Şimşek daha sonra taburcu edildi.

Olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri bir taraftan caddenin trafik akışını düzenlerken bir taraftan da otomobil sürücüsünün alkol muayenesini yaptı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.