Otomobil tırın altına girdi: 1 ölü

Muğla-Denizli Karayolu Gölcük mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada TIR’ın altına giren otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın, Denizli istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsünün aracının arka sol tekerinin...

Otomobil tırın altına girdi: 1 ölü

Muğla-Denizli Karayolu Gölcük mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada TIR’ın altına giren otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın, Denizli istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsünün aracının arka sol tekerinin çıkması sonrası karşı şeride geçerek Denizli istikametinden gelen TIR’ın altına girmesi sonucu meydana geldiği açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ula İlçesi’ne bağlı Akyaka Mahallesi’nde bir restoranda garson olarak çalışan 26 yaşındaki Alkan Kaya, 16 CTF 15 plakalı otomobil ile Denizli’ye doğru gitmek üzere yola çıktı. Alkan Kaya, Muğla-Denizli Karayolu, Gölcük Mahallesi mevkiinde kullandığı otomobilin sol tekerleği çıktı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil karşı şeridi geçerek Muğla istikametine seyir halinde olan 09 LY 219 plakalı Halil G. yönetimindeki Tır’ın altına girdi. Meydana gelen kazada Tır’la çarpışan ve hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Alkan Kaya, araç içinde sıkışarak ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından kaza bölgesine polis ekipleri ile ilk yardım ekiplerinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait AKS ekibi sevk edildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, otomobil içerisinde sıkışan Alkan Kaya’yı kurtarmak için adeta zamanla yarıştılar. AKS ekibi tarafından yaklaşık 15 dakika süren çalışma ile hurda yığınına dönen araç içerisinde çıkarılan otomobil sürücüsü ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Alkan Kaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Tır şoförü Halil G.’nin kazada hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.