OTOGARDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 TUTUKLAMA

Ortaca Otogarı’nda yapılan üst aramasında 2 şahsın üzerinde yüklü miktarda satışa hazır metamfetamin, eroin, sentetik ecza ve de esrar maddesi ele geçirildi.Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Ortaca...

OTOGARDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 TUTUKLAMA

Ortaca Otogarı’nda yapılan üst aramasında 2 şahsın üzerinde yüklü miktarda satışa hazır metamfetamin, eroin, sentetik ecza ve de esrar maddesi ele geçirildi.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Ortaca ilçesine satışa sunulmak üzere yüklü miktarda uyuşturucu maddesi getirileceği bilgisi alınması üzerine, Ortaca Otogarı’na gelen G.S ve H.S. isimli şahıslar durdurularak, üst araması yapıldı.

Şahısların yapılan üst aramalarında; yüklü miktarda metamfetamin, eroin, sentetik ecza ve de esrar maddesi ele geçirildi.

Şahıslar uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınarak, Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkemece G.S isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest kalırken, H.S. isimli şahıs ise uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklandı.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sokak satıcıları ile etkin mücadeleye devam edileceği kaydedildi.

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.