Otobüs köy dolmuşuna çarptı: 5 yaralı

Fethiye’de şehirlerarası yolcu otobüsü, bir köy minibüsüne arkadan çarptı. Minibüsün öndeki park halinde bulunan diğer araçlara çarptığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.Fethiye’den Konya istikametine gitmekte olan...

Otobüs köy dolmuşuna çarptı: 5 yaralı

Fethiye’de şehirlerarası yolcu otobüsü, bir köy minibüsüne arkadan çarptı. Minibüsün öndeki park halinde bulunan diğer araçlara çarptığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Fethiye’den Konya istikametine gitmekte olan Halil Oğuzhan idaresindeki 42 RD 678 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü,Eşen-Kumluova yönüne giderken yolcu almak için Patlangıç Mevkii’nde duran Mehmet Zeyrek idaresindeki 48 TM 3020 plakalı minibüs hareket ettiği sırada sol arka tarafından çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle önünde ve park halindeki Ferha Kömürcüye ait 48 H 0427 plakalı otomobile çarptı. Kazada minibüste bulunan  8 yolcudan 5’i çarpmanın etkisiyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 acil ambulans ve özel hastane ambulanslarıyla Fethiye Devlet Hastanesi, Özel Letoon Hastanesi ve Esnaf Hastanesi’ne kaldırılıp, tedavi altına alındılar.

Kaza nedeniyle yol yaklaşık 45 dakika trafiğe kapatılırken, araçların geçişi bir başka tali yoldan yapıldı. Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, yaparken çevrede güvenlik önlemi de alındı. Şehirlerarası otobüste bulunan yolcular ilgili firma tarafından otogara götürülürken, sürücüler kaza ile ilgili olarak birbirlerini suçladılar. Yolcular ise kazanın nasıl olduğunu görmediklerini söyledi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.