Otizm Federasyonu’ndan Kadın Akademisi’ne teşekkür

Otizm Dernekler Federasyonu (ODFED),Köyceğiz Belediyesinin ve Köyceğiz Kadın Akademisi'nin üyelerine otizm gösterilen ilgi ve yapılan katkıyı plaketle ödüllendirdi.2 Nisan Dünya otizm farkındalık gününde Köyceğiz Belediyesi...

Otizm Federasyonu’ndan Kadın Akademisi’ne teşekkür

Otizm Dernekler Federasyonu (ODFED),Köyceğiz Belediyesinin ve Köyceğiz Kadın Akademisi'nin üyelerine otizm gösterilen ilgi ve yapılan katkıyı plaketle ödüllendirdi.

2 Nisan Dünya otizm farkındalık gününde Köyceğiz Belediyesi Kadın akademisi otizmli çocukların yararına otizm dernekler federasyonu kermesine 1000 adet el emeğini göndermişti. Köyceğiz den gelen bu hediyeler için Otizm Dernekler Federasyonu (ODFED),Köyceğiz Belediyesinin ve Köyceğiz Kadın Akademisi'nin üyelerine otizm gösterilen ilgi ve yapılan katkı için plaket ve teşekkür belgesi düzenledi.

Otizm derneği üyesi Zehra Bişen Köyceğizli kadınların otizm farkındalık gününde otizmli çocuklarımız düzenlenen kermes de kullanılmak üzere 1000 adet el emeğini yaparak büyük bir destek ve katkı sunmuşlardır. Otizm dernekler federasyonumuz da Köyceğizli kadınları göstermiş oldukları ilgi ve alakaya için teşekkür etmek istedi. Köyceğiz Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü ve kadın Akademisi için birer plaket ve Kadın Akademisi Gönüllüleri içinde katkı sunan herkese teşekkür belgesi verdi.

Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Karanfil oğlu ve Köyceğiz Kadın akademisi atölyeler eğitmeni Esin Pirci e plaketlerini Otizm Derneği üyesi Zehra Bişen verdi. Eğitmen Esin Pirci, Otizm Dernekler Federasyonuna teşekkür ederek, "Otizmli çocuklar için 1000 adet el emeğini hazırlarken emek veren kursiyerlerimize ve kadın akademisinin üyelerine bende teşekkür ediyorum. Yapılan emekler karşılığını bulduğuna eminin hepimiz otizmliler için bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. Otizm derneklerine çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.