Otel Müdürlerine eğitim

Otel Satın Alma Müdürleri Eğitimi Derneği tarafından 4-5-6 Nisan 2016 tarihleri arasında Bodrum İlçesinde düzenlenen Eğitim Şöleni Programı kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Müd.Vekili...

Otel Müdürlerine eğitim

Otel Satın Alma Müdürleri Eğitimi Derneği tarafından 4-5-6 Nisan 2016 tarihleri arasında Bodrum İlçesinde düzenlenen Eğitim Şöleni Programı kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Müd.Vekili Yıldırım Yurdusev, Veteriner Hek. Mehmet Demiral, Gıda Müh. Sevilay Kiraz ve Gıda Müh. Levent Tunçel Turizm Sektöründe Gıda Güvenliği, Gıda Hijyeni, Et ve Et Ürünleri Temini, Gıda Zehirlenmeleri ve Sahte Alkol hakkında Otellerin Satın Alma Müdürlerine eğitim düzenlendi.

Turizm sezonu başlamadan önce sektörün önde gelen otel işletmelerinin satın alma müdürleri ile yapılan toplantıda; gıda güvenliği ve gıda hijyeninin başlangıç noktası olan satın alma bölümünde dikkat edilmesi gereken durumlar hakkında bilgiler verilerek turizm sektöründe farklılık yaratacak olan şeyin kaliteli hizmet ve güvenilir gıda arzı olduğu konusunda görüş birliğine varıldı. Muğla yöresine gelen turistler ve vatandaşlara, kaliteli hizmet ve güvenilir gıda arzı konusunda son derece hassas olan turizm sektörü temsilcileri Gıda Zehirlenmeleri ve Sahte Alkol konusunda bilgilendirilmiş olup alınması gereken önlemler tartışıldı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.