Otel görevlisinden örnek davranış

Marmaris’te bir modacı, otel odasında unuttuğu 11 bin TL'yi bulup polise haber veren otel görevlisine 250 euro bahşiş verdi.Olay, Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı üzerinde bir otelde meydana geldi. İstanbul’da moda tasarım işiyle...

Otel görevlisinden örnek davranış

Marmaris’te bir modacı, otel odasında unuttuğu 11 bin TL'yi bulup polise haber veren otel görevlisine 250 euro bahşiş verdi.

Olay, Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı üzerinde bir otelde meydana geldi. İstanbul’da moda tasarım işiyle uğraşan Hüsamettin Ünsalar (33), iş için geldiği Marmaris’te tahsilat yaptıktan sonra gece konaklamak için bir otele yerleşti, tahsil ettiği 11 bin lirayı da yastığının altına koydu. Ünsalar, sabah paraları yastığın altında unutarak otelden ayrıldı. Otelin kat görevlisi kadın, odada temizlik yaparken yastığın altında paraları bulup resepsiyona teslim etti. Otel görevlileri polise bildirdikten sonra Ünsalar’a telefonla ulaşarak parasını teslim almasını söyledi. Paraları otelde unuttuğunu öğrenen Hüsamettin Ünsalar, Bodrum’dan otele geri döndü. Polis tutanak hazırlayarak parayı Ünsalar’a teslim etti. Otel görevlilerine teşekkür eden moda tasarımcısı Ünsalar, parayı bulan kat görevlisi kadına 250 euro bahşiş bıraktı.

Hüsamettin Ünsalar, " Günümüzde böyle dürüst işletmelerin bulunması beni çok memnun etti. Marmaris’e tahsilat için gelmiştik. Otel görevlileri odamızı değiştireceklerini söyledi. Diğer odaya taşınırken paraları koyduğum yerde unutmuşum. Paramı bulan kat görevlisi bayana çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.