Otel Aqua’ya turizm ödülü

Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu.TripAdvisor’un, kullanıcı...

Otel Aqua’ya turizm ödülü

Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu.

TripAdvisor’un, kullanıcı yorumları ile yapılan oylamada, Türkiye genelinde, “Lüks Oteller” ve “En İyi Oteller” sıralamasında 13. ve “En Romantik Oteller” kategorisinde 21. Olarak, üç kategoride “Traveller’s Choice” ödülüne layık görüldü. Alınan bu ödül, Marmaris’in kaliteli hizmet anlayışı ile anılmasındaki çabalara da olumlu katkı sağladı.

Tesisin Genel Müdür’ü Cem Türkmen,240 oda 512 yatak kapasitesiyle hizmet sunan Hotel Aqua’nın, misafirlerine yüksek standartlarda ve kaliteli tatil keyfi yaşatmayı hedefleyen bölgesinin güçlü ve saygın turizm tesislerinden olduğunu belirterek “Çalışanlarımızla oluşturduğumuz huzurlu, güvenli ve sıcak aile ortamımızı, yenilikçi bir hizmet anlayışı içerisinde misafirlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, ekibimizle birlikte istikrarla geliştirdiğimiz hizmet anlayışımızın ödülüdür” dedi.

Marmaris’te kaliteli hizmet veren tesislere daha çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Türkmen, bundan sonraki dönemde, misafirlerin tatillerini satın alırken, tesislerde verilen hizmet üzerinden tercihini kullanacağını belirterek, fiyat rekabetinin tesislere ve bölgeye orta vade de zarar vereceğinin altını çizdi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.